Bez titulku?..

Bez titulku?..

Anotace: newím..snad jen nepodařený dílo po dlouhý době..a to ke konci..nechci tě mít rád..tohle není tak,jak to zní xD..jen kdybych dala ráda,tak se to tolik nerýmuje ;o)..

Po tmě ležím..
tiše brečím..
sama usínám ,
lampu zhasínám.
zmatek v hlavě mám
a přemýšlím jak to bude dál..
co jen sakra dělat mám?
když nic nemám,,
nemám nic,..ale ty máš ten dar..
dokážeš mě rozesmát a pocit bezpečí udělat..
nevím kdo jseš..
jen znám ten déšt..
déšt kterej říká,těš se těš..
nevím na co?..jen buduješ..
buduješ ten pocit,strach a bolestí plných mocností..
co z toho máš?
na co to děláš?
odpověz mi,snaž se snaž..
odpověd neznáš..jen předstíráš..
předstíráš usměv na tváři,
tvý vlasy na polštáři..
jsou pravý?nebo se jen tak tváří?
jako ty..tak uměle..a přitom nesměle..
upřímně a bolestně..
smutně a vesele..
tak odejdi už...nesměle..
nechci tě znát nechci tě mít rád..
Autor wejwa, 15.08.2009
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí