Poslední myšlenka

Poslední myšlenka

Anotace: za lásku se umírá leč to není spravedlivé vůči ní

27.12.2008 17:40

Poslední myšlenka

Prochazím temnou uličkou
sám nikým nepoznán
nikým nesledován
sám se sebou
v myšlenkách svých zaujat
a nevšímaje okolí

Leč chyba
kterou jsem udělal
mě život stála
vždy ostražitý
na boj připraven
teď však mimo
nepřipraven.

Pár týpků,
kterých jsem si nevšim
mě napadli
dýku domě vrazili
a nepřestali dokud jsem
k zemi nešel
jen proto že jsem se zamyslel.

Má chyba
nemčl jsem přemýšlet
o lásce
o někom koho miluji.

Kdybych chodil
jako předtím
vždy připraven
v pohotovosti
nic by se nestalo
a já tu stál
sice mimo ale proní.

Teďkom jen
někde ležím
s dýkou v sobě
na ulici pod lampou
probodán a okraden.

Však jen
s jedinou myšlenkou
miloval jsem
a zůstal věrný.

Sic byla poslední......
Autor JarekBrnoCz, 17.08.2009
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí