Osamelost,stesk

Osamelost,stesk

Anotace: nemám svých slov

26.12.2008 23:50
autor:nešlo pokračovat

Osamělost,stesk

Jsem osamělí a je mi smutno
čekám a vyhlížím Tebe
neboť na Tebe myslím
a ve své mysli Tě mám
toužím o tom být s Tebou
ikdyž vím že to nejde
přesto Tě srdcem vnímám
a přeji si ba co více
žádám:Čase dejmi více
toho co nemůžu mít

Jsem smutný
však osamělý neboť vím
že nejsem v tom sám

Přesto si přeji jenom Tebe
Tvůj smutek,pláč
a vše co s Tebou jde a je v Tobě
neboť Tě chci celou
ikdyž jeto nemožné
ale doufat nepřestávám
........
Autor JarekBrnoCz, 17.08.2009
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Nykyta, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí