Bolest

Bolest

Anotace: Tuto sem napsala,v jedné své depresi, když toho jeden kluk využil a začal do mě svými řečmi kopat..

Jak může někomu chutnat
ta chořkost ublížení,
jak může člověk bodat
a nepomyslet na smíření.

Proč jsou lidé bez srdce,
proč jsou tu všude kolem,
proč s utrpení mají vánoce,
proč místovčel živí se pilem.

Povraždila bych všechny ty,
jenž maj tu drzost tu být,
neboť každý bez imunity,
stane se také tím, koho chci zahubit.
Autor veselej karel, 22.08.2009
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nedat se a rany vracet
to bude bolet
a je to učinné
slovem ničit
jen ty ulhanné

22.08.2009 15:57:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí