Všechno přece nemá jméno

Všechno přece nemá jméno

Anotace: ...

Vím, že spolkne mi tě sen.
Sen, co chceš, ať se Ti zdá.
Ten sexy hlas, Tě láká ven,
žij, než se možnost vdá.

Slyším jak Tě volá pryč.
Tlačí, hladí, prská.
Jednou, z dáli, třeba křič,
štěstěna, je děvka mrzká.

Půjdeme spolu, zakopneme.
Zvednu Tě, opráším. A dál.
Pozor, nevraž do kamene,
nejsem průvodce, ani král.
Autor Demedalex, 25.08.2009
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: Koskenkorva, Maro Deives, Markéta G., Mbonita, nejsembásník, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí