Maličká

Maličká

Anotace: ...

Tak zbytečná a zranitelná
bez Tvého dechu na tváři,
tak zmatená a opuštěná
utíká do ztracena.

Slz pár se přechází,
oči ze skla neznamenají
pro ně nic,
chtěla by zmizet.

Netrap se, maličká,
říkají ze slušnosti,
a bez dechu opouští
její mysl.

Ztroskotají na drobnosti,
bez emocí zavírají
před láskou
víčka.

A ke spasení
nikdy nedojde,
zůstane dál...
...maličká.
Autor Simísek, 05.09.2009
Přečteno 276x
Tipy 25
Poslední tipující: fuu, Ashita Abigor, LucQa, Psavec, Andělskými perutěmi chráněna, Ariella13, Bíša, Zefi, stmivani.na.lepsi.casy, maliska, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

maličko smuténková, jsou tvá slova. Hezké

05.09.2009 12:08:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí