Tohle léto

Tohle léto

Anotace: Po dlouhé době opět zpět, opět v tom...

Tohle léto prolomilo všechny hráze
několik dní v kuse ležím na podlaze
spálenou cestou jsem chtěl jít
kde kytky nekvetou nikdo jim nedá pít
tak jako dřív už nikdy mi nebude blaze

Najednou jsem z podlahy vstal
a už nechlastal
našel jsem správnou cestu
teď chci po ní jen s tebou jít

Mám tě lásko rád
neboj se vše zlé napravím
postavím ti třeba hrad
napřed to ale v hostinci oslavím

udeří blesk ozve se hrom
na mou novou cestu hroutí se strom
bílou zeď černou malují saze
všechno se vrací zase jsem na podlaze.
Autor Jarin Kalin, 08.09.2009
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Tacca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) zaujímavé

08.09.2009 13:18:00 | Romana Šamanka Ladyloba

a ze života

08.09.2009 13:18:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí