Slzavé údolí

Slzavé údolí

Anotace: ... Vaše životy ať jsou "propleteny" jen láskou...štěstím...radostí...z celého srdce přeji...

Kapka rosy padá k zemi?
Ne, to stéká slzička...
...po tváři další, další
a z nich vzniká loužička...
Kap, kap, kap...stékají potoky,
postupně vzniklo přímo moře...
Z bolesti, hořkosti propleteno
tělem temno a není vůbec dobře...

Kapička za kapkou, samé slzy,
v dohledu jen slzavé údolí,
odejít někam, kde je hezky...
nebo alespoň ať to nebolí...
Stále touha, přání, víra...
je moc dlouhá temná cesta,
kam až sahá nějaká ta síla,
čí že je to tedy nevěsta?

-nebe?...
-pekla?...

Pryč z toho slzavého údolí,
tam, kde již nic nebolí...
Autor toužím.jít.dál, 22.09.2009
Přečteno 290x
Tipy 11
Poslední tipující: Charibeja, Agniezka, Andělskými perutěmi chráněna, Paulín, labuť, Čoki, hašlerka, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano kéž by to nebolelo...

26.09.2009 13:21:00 | Charibeja

Popřej si to hlavně sobě
s tím "lumpem"(promiň)
se rozluč dokud ještě žiješ...

22.09.2009 19:09:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí