Vystoupím schody...

Vystoupím schody...

Anotace: ..vystoupím, krátce..

Vystoupím schody a projdu branou,
nebeskou, s Petrem a s věží,
jako propustkou ze života branou,
těmi co odchází zkroušení a ne více svěží,
Autor Maccek...., 25.09.2009
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí