Chladná Elegance

Chladná Elegance

Anotace: Opravdová deprese, šmarjá! :D

Sbírka: Žalostná snění

Jsem jen tělo bez duše,
neznám cit, neznám lásku,
mé uši slyší hluše,
denně nasazuji ledovou masku.

Pohled mám bez jiskry,plný chladu,
rty mé již úsměv dávno zapomněly,
slovem ubližuji,ničím,kradu,
mou mysl arogance a ironie otupěly.

Má duše je temná,po nocích bloudí,
ač vně jsem krásná,
držím vládu, životy soudím,
povím a život roztopí se jako kus másla.

Faleš, tu miluji,
po rozmluvě směji se za vašimi zády,
ač někdy se vzdaluji,
vždy vrátím se a zas chopím vlády.

Kdo že to s vámi tančí smrtící tance,
denně se vyptáváte.
Někdo mi říká smrt, jiný Chladná Elegance,
přece mě znáte.

Autor Elie, 06.10.2009
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, zelená víla, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Feels like teen spirit...

06.10.2009 21:14:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí