Tichá tajemství

Tichá tajemství

Anotace: Dívám se dnes na vzpomínky

Dívám se dnes na vzpomínky,
ve fotkách jsou vkreslené,
snad ze smutku, ač bez záminky,
hladím city prosněné.

Jedna vedle druhé říká
tiše ta svá tajemství,
jedna vedle druhé třímá
nesplněná poselství.

Pomalu teď stopy času
přivírají kroniku,
mrzí mě to, odpusť prosím
nezdvořilou etiku.

Hance
Autor Dreamer, 08.10.2009
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: Neriah, Špáďa, Radek.oslov.Šafárik, fuu, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené

25.10.2009 19:06:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí