Samota letce

Samota letce

Anotace: **/chtěla bych létat/**

Třepotají se tak lehce
-křidélka maličkých ptáčků-
v dechu vlastního štětce,
nevnímám jejich tep.
Maluji jejich krásu,
duší se vpíjím do růží,
jež ptačí zpěv z noci probouzí
v tepající krev.

Stékající slza z okapu
je živoucí tvor,
jež žije ze strachu,
aby srdce neumřela.
A tak postavím vor
a popluji do dáli,
tam, kde ptáčci roztáli
a láska neoslepla.
Autor Demotivovná Dezorientace, 09.10.2009
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc zajímavé

09.11.2009 13:05:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí