Snad...

Snad...

Anotace: ...ještě bude plamen hřát...

Po špičkách tápají
v potemnělých zákoutích
oděny do promočených šatů
s chodidly plnými šrámů

do vlasů zapletly se
pavučiny nočních mlh
a oči zahalil chladný stín
všech přiřčených vin

snad opět nahmatají ruce
chvějící se nejistotou a strachem
východ z labyrintu temných dní
a hřejivé světlo něžně
přivine do náruče

mé představy o štěstí.
Autor Sparkle, 11.10.2009
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: Pevya, Dota Slunská, Bíša, Mbonita, Štěpina G, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Stip...

12.10.2009 21:39:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí