Mléčná dráha.......

Mléčná dráha.......

Anotace: ;;;;;;;

Obloha rosí
Odrazem hvězd
Chladný dotek po těle
Jsme z oblohy spadlí andělé
Co o pomoc prosí

Na kolenou, ruce v klíně
Třesoucí dlaně
Svírají oko luny
Tváře otisknou v prašivé hlíně
A pak snaží se vyšplhat do koruny

Stromů
Kde k obloze mají blíže
Mléčná dráha je jejich cesta domů
Snaží se přenést přes potíže
I když padáme zase dolů.......
Autor Nola77, 28.10.2009
Přečteno 320x
Tipy 15
Poslední tipující: jvacl, Paulín, carodejka, Psavec, hašlerka, labuť, Isquieasuus, Mbonita, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když se člověk dotkne bolu
Není to navždy
A zase přijde chvíle
Kdy stoupá k větvím vláhy

Pro srdce

28.10.2009 19:25:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí