Krok

Krok

Anotace: .....

Tiše stojím nad propastí
a bojím se dívat dolů.
Ten pocit mě neopustí,
dal v životě závoru.

Dal v životě jisté meze,
co se snažím překročit.
Neúspěšně. Stále nese
mě, kam nechci, černý stín.

Stín si se mnou dělá, co chce,
hlavně to, co nechci já,
Manipuluje se mnou lehce,
má duše je děravá.

Já však ten boj vyhraju,
jsem si jistá teď a tady.
Už jen jeden krok....a jdu,
/mé poslední předpoklady/...
Autor Dragoniana, 29.10.2009
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: F.i.L, Miroslav Možný, Djinii
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ač nejsem fanda rýmů,
z tohohle mám rýmu
nemocen ti píšu
okouzlen rozkoušu
ten šátek co tě dusí

prostě se mi to líbí a néé nejsem přes to neumím to a ani nechci:D
má úcta

29.10.2009 18:29:00 | Djinii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí