Zlomené křídlo

Zlomené křídlo

Anotace: ...

Anděl se zlomeným křídlem,
nemůže létat.

- nemůže se vzdělávat a vzkvétat -

Anděl se zlomeným křídlem,
nemůže létat.

- nemůže síť své budoucnosti splétat -

Anděl se zlomeným křídlem,
nemůže létat.

- žádný muž před ním nebude smekat -

Anděli, nezoufej,
neshazuj naděje všecky,
vždyť nespadls' z takový vejšky.
Spíš volej dík a vzívej bohy,
ty milosrdná stvoření,
co ti k páru křídel,

dali i nohy.

Autor Fog, 19.11.2009
Přečteno 411x
Tipy 23
Poslední tipující: Akrij8, tato22, Atilla, Gabrielle, Isquieasuus, vinci, Anežka, rry-cussete, Psavec, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí