Za práh bolesti

Za práh bolesti

Anotace: ...tam už není nic

Šla tak dlouho, pajdala životem,
až tam, k tomu rozcestí,
kde nevěděla kam dál, možná za srdcervoucím hrotem,
možná za práh bolesti.

Tam už není křik a pláč,
ani radost a smích,
naposled si v slzách vlasy smáč,
než dojdeš po schůdkách kluzkých
---za práh bolesti.

Práh bolesti, bolí moc,
avšak dál, tam už necítíš nic,
tam už jen temná noc,
tam poslední výdechy z plic.

Tam naše životy končí,
na tom prahu srdce puká,
myšlenky se bláznivě točí
a rozplynou v nebeských lukách.
Autor Jiná, 21.11.2009
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí