Až do zblbnutí

Až do zblbnutí

Anotace: jako kolovrátek...

Až do zblbnutí budu na papír psát,
nesmysly, že mě nepochopíš.
Až do zblbnutí se budu bát,
kdy mě příště zas potopíš.

Až do zblbnutí zvítězí přetvářka,
sama sebou nedokážu být.
Vždyť já nejsem žádná lhářka,
jen prostě nevím, co mluvit.

Až do zblbnutí uslyším staré hodiny,
s večerními stíny v hlubokém tichu.
Až do zblbnutí ucítím čerstvé noviny,
na stolku v motorestu U Mnichů.

Až do zblbnutí ten vnitřní boj,
až do zblbnutí to prázdno kolem.
Už za chvíli bude ze mě stroj,
robotům velkým idolem.

Až do zblbnutí ty nepatrné porážky,
to ty nemáš vůbec potuchy.
Nevzdám se, já nebudu na prášky,
třeba uteču spodními průduchy.
Autor Jiná, 08.12.2009
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí