Fire about you

Fire about you

Anotace: you take my heart

Sbírka: kdo ví jak to skončí

Musela jsem tě najít,
abych tě mohla ztratit.

Kdyby moje vnitřní hlasy
mohly mluvit-
křičely by zkurvený světe!!!
jak náký ufňukaný malý děcko,
který chce hračku
tak jako já tebe..

Mám prázdný ruky
a plný srdce
touhy po tobě.
Není tam místo na jinou
zkurvenou lásku..
Autor Dedillope, 10.12.2009
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí