Rozbolavěná

Rozbolavěná

Anotace: pocity dnešního rána

Dneska mi všechno leze na nervy.
Cítím se jak starý červ lezoucí z konzervy.
Tlustý a starý, plný bakteriální chemie.
Na duši těžko a pod srdcem úzko mi je.
Všechno mě lehce vytočí a zároveň mě to nezajímá.
Už to zase nejsem já. Jako bych byla jiná.
Vůbec ne vyrovnaná a klidná jako starý dům.
Jsem jako příboj v moři plný rozbouřených vln.
Neklidné pocity plné nejistoty a děsivého průčelí.
I ty dřív klidné oči vždycky mlčely,
ale dnes je v nich příliš silný tok emocí.
Mám bolavou duši plnou nevyléčitelných nemocí.
Nevím, jak zase zklidnit ty staré bolavé rány těla,
ale asi průchod citům a strachu bych dáti měla...
Autor melebele, 30.11.2005
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad máš takovou náladu jen ráno... dej průchod citům...

30.11.2005 21:58:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí