EMILLY

EMILLY

Anotace: já miluji tě já chci tě já chci být s tebou

děťátko moje
jak jsem se na tebe těšil
jen vzpomínky na tebe
i když jsem tě nikdy nemohl držet
v nářučích nemohl jsem tě objímat
nemohl jsem tě líbat
přebalit tě
miluji tě
děťátko moje
proč jsem se tě musel vzdát
udělal jsem hromadu chyb
nikdy tě neuvidím
zlatíčko
děkuji za to že se mi o tobě zdá
holčička má :'-(
moc jí miluji
Autor Mirusek, 13.12.2009
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Lylča, Mraveneček, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí