Odcházíš

Odcházíš

Anotace: Čím víc si uvědomuju, že odcházíš, tím víc ve mně roste pocit marnosti a nejistoty..

Ještě teď cítím
tu měkkost našich polštářů
a tichou lehkost kouře,
jež balí ruce květinářů
v kytici vzpomínek, co končí
v odpadové rouře.

Ještě teď vidím
tvé oči upřímně se smát
a svojí ruku zaklesnutou v tvé,
přesto bych je již měla pokládat,
podle všech aspektů,
dávno za mrtvé.
Autor little.punkie, 14.12.2009
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: JohnyD., Juraj Hrom, zelená víla, Agniezka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí