*** P. S. ***

*** P. S. ***

Anotace: Nikdy na Tebe nezapomenu...

*** P. S. ***

Poslouchej a možná uslyšíš smutnou píseň ztrápeného srdce.
Poslouchej a možná uslyšíš i nevyslovenou touhu po Tvém objetí.

Zavři oči a možná uvidíš všechny chvíle, kdy se pro nás zastavil čas.
Zavři oči a možná uvidíš i slzy stékající po tváři.

Odemkni své srdce a možná pocítíš dávné kouzlo vzájemné
náklonnosti.
Odemkni své srdce a možná pocítíš i bolest z nikdy nenaplněné lásky.



Odcházíš a já mohu říci jen tiché Sbohem, nikdy na Tebe nezapomenu...
Autor lonely soul, 16.12.2009
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, Maxí, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí