Životem znechucen

Životem znechucen

Anotace: ...

Životem znechucen
si kráčím ve svých snech.
Jen tak sám, nenucen
myslíc na ten vzdech,
jenž z úst Ti tehdy vyšel...
Tvá duše křičela,
tápala, brečela
a já ji dobře slyšel.

Nevěděl jsem,
jak zbavit Tě těch pocitů,
jak zahojit Tvé rány,
co neustále krvácely.

Přemýšlel jsem,
proč tolik marných poetů
pozoruje vrány,
jenž svou černou barvu poztrácely.

Křik Tvé bolesti - bezhlesý -
- jsem slyšel ve své duši.
Soucit, matoucí kulisy -
- já kašlal na to, co se sluší
a pozdě litoval
svého spontánního činu.

Tajně Tě zakopal...
jen v ústech cítíš hlínu.
Autor bird225, 16.12.2009
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Veru, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podle mne není vůbec dobrá, ale to je věc názoru,
zaujalo mne snad jen toto ... "tolik marných poetů"
...to mi něco připomíná :)

16.12.2009 18:31:00 | blue

Wau!....Tak tohle jo, to mi vzalo dech a chvíle mého optimismu.

16.12.2009 16:58:00 | Dekadence

Ta je dobra...

16.12.2009 16:01:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí