Vrať se mi

Vrať se mi

Anotace: nebo budu umírat pomalu

Sbírka: kdo ví jak to skončí

Dříve princezna
pyšná byla
dokud to nejcennější neztratila.

Ted už ví, že nad lidskou lásku
nic nad světě není
a ze s lidskými
city si zahrávat nesmí.

Překrásná princezna
dříve štastná byla
dokud svého prince neztratila.

Chtěla by druhou šanci
je jí strašně moc k pláci
už ví ze zlato a stříbro jsou
moc pěkné
ale důležitější je něco daleko jiné.

Už přišla na to, ze čas vrátit nelze
ani o pár chvil
přála by si aby se ten koho ztratila
navrátil.

Jinak strašně smutná bude
a už se nikdy nezasměje
všechno co mám ted patří jemu
když on se nevrátí můj život už nemá cenu.

A tak na něj tedka čeká
v duši motlitbu nosí
at se její láska vrátí
jenom za to Bohy prosí.
Autor Dedillope, 19.12.2009
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Anežka, Romana Šamanka Ladyloba, come-past traveller
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda praudoucí, akorát občas pomáhá dívat se na svět víc optimisticky.

19.12.2009 21:56:00 | come-past traveller

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí