Královna, šašek a král

Královna, šašek a král

Anotace: písňový text

Horká krev, no kdo by o ni stál?
Královně neschází její král
Rozhlíží se všude, i kolem skal
Jakoby vždy někde v dálce stál ...

K zemi padá slza za slzou
V nočních můrách zas ruku v ruce jdou
Nevidí a ani neslyší,
Leží tiše v chladném zátiší ...

Šašek klečí smutně u dveří
královny, co už mu nevěří
Tiše prosí, ať může ještě dál ...
Jakoby se někdo v dáli smál ...

K zemi padá slza za slzou
Jejich rty se nikdy nesejdou
Nevidí a ani neslyší,
Leží tiše, mrtev u dveří ...
Autor Marek Veverka, 20.12.2009
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí