Trestals´

Trestals´

Anotace: Zatím se to nevrátilo...

Potrestals´ nás, Listopade,
ale už mě neslyšíš.
Už jsi pryč,
snad.

Tolik strachu to musela mít,
ona, ne já.
Ale já ho měla taky
a nikomu jsem to nemohla říct.

Ani jí. Nedokázala jsem to.
Jsem slaboch.

A to jsem chtěla.
Chtěla něco udělat.
Ale nevěděla co.
Dusilo se to ve mně,
volalo to, křičelo to.
ale já dělala, že nic neslyším.

Radši jsem nedělala nic,
liberál.
Možná to bylo dobře.
Ale…

Už to stačilo, Listopade.
Nevracej se,

PROSÍM.
Autor Jiná, 23.12.2009
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: saty
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí