Naděje..

Naděje..

Anotace: ..umírá poslední..jenomže se musí nejdřív narodit..

Stíny nočních můr jako dny se plouží,
blouzním při myšlenkách na den příští..
Jako mrtvý anděl havran nad hlavou mi krouží,
o skálu strachu má víra se tříští..

Snažím se schovat, snažím se uniknout,
láska za mnou volá slova beznaděje..
Klaním se tomu pánu, nemohu však uvyknout,
že zničil vše a šeptal: "Nic zlého se neděje.."

Lhala jsem sama sobě, svou víru schovala,
klaněla se poctivě, přála jsem si létat..
Dříve tak jiná, svou víru jsem chovala,
smála se, věřila a nechala vítr vlasy splétat..

Ted je všechno pryč, jsem ztracená,
utekla jsem štěstí do náruče strachu..
Samota v srdci, prázdnotou zdrcená,
zlámala si křídla a naději zakopala v prachu..
Autor verrinnka, 28.12.2009
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Čoki, malá slečna, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí