TABULA RASA

TABULA RASA

Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////

Dávným časem osamění
a touhou věčnosti
v určitých podobenstvích

návrat anděla života
kruhy z krve
k minulosti

dospělost a zapomění
stát se listím
tam pod stromy

čekání na světlo
které snad přiletí
přímo od slunce

záchvěvy ve svalech
na horké studené
co když to nepomůže

tabula rasa
nepopsaný list
sebe sama

za cítěním okolního
zavaleno pocity
o vyčnívajícím pohoří
obklopeném mořem.
Autor HAIR, 03.01.2010
Přečteno 421x
Tipy 18
Poslední tipující: hanele m., hatlapatla, tato22, Jana M., Holis, harmony, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, malá slečna, Cassandra, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč jsi to všechno smazal???
tím novou cestu nenajdeš,
když vymažeš minulost...
kde Tě mám??

18.11.2010 13:53:00 | šuměnka

krásný nepopsaný liST!

03.01.2010 11:30:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí