Dívčina bolest

Dívčina bolest

Anotace: Bolest, velký nepřítel nás smrtelníků

Kapka k zemi tiše padá,
studený vítr zlehka vane,
noc je ještě stále mladá
a dívce slza z oka kane.

Měsíc ozařuje každý kout,
hvězdy se skrývají,
dívka nemá kam uniknout,
její ruce se k nebi vzpínají.

Noční život pomalu končí,
lidé z dohledu mizí,
dívčin život brzy skončí
a vše jí bude cizí.

Pouliční lampy zhasly,
všichni lidé dávno spí,
dívčiny oči vyhasly
a na ničem už neutkví.
Autor Vavu, 05.01.2010
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: beerushka, Bíša, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí