Hluboká samota

Hluboká samota

Anotace: .......

Hluboká samota
co v srdci mi bloumá
ta velká prázdnota
co v hlavě se toulá

Vnímat svůj smutek
a snažit se vnímat
chtít velkou lásku
a pořád se líbat

Pořád jen vzpomínat
svých stavů se dotýkat
nemůžeš utéct ani se schovat
nemůžeš žít a zbavit se hovad

Musíš už odjet
hlavu si projet
tou svojí dávkou
dej si to s láskou

Zmenšit tu samotu
být s někym ,s přáteli
v pátek i v sobotu
je to všechno v prdeli!
Autor NINA HAGEN, 09.01.2010
Přečteno 611x
Tipy 2
Poslední tipující: zajicek.vjamce
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí