Tahle píseň -přece- neměla být o mně

Tahle píseň -přece- neměla být o mně

Anotace: ...

Rozervaná
na tisíc cárů
a odhozená
do tmy všedních dnů

paralizovaná
vzpomínkami
na nejkrásnější
ticha vlastních snů
kdy poslední neznámou
stačilo jen dosadit

do náručí prvočísel
prvních polibků
postelových scén

tehdy se stačilo
jen dotknout

nebe

A dnes?
Dnes tu sedím
rozechvělá
mlčenlivá
vyčerpaná

s přiškrceným hlasem
který jakoby
vycházel z cizích úst

Tahle píseň
-přece-
neměla být o mně
Autor ztracená, 09.01.2010
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: Dota Slunská, dream in emptiness, Jiparo, Bíša, Zefi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nice

12.02.2010 23:35:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí