Láska na příděl...

Láska na příděl...

Anotace: °°°

....................................


Smutek se tiše vkrádá do duše
a já nic zlého netuše
mu podléhám...
Toužím po útěše Tvých dlaní
však dnes není den milování
Ty za svou ženou spěcháš...

Tak špagety točím na vidličku
a alespoň na chviličku
snažím se zahnat smutek filmovou komedií...

Zítra až Tě obejmu
smutek dnešní noci promění se v hořkost
a nebude v mé moci být Tvou milovanou holčičkou...



........................................................
Autor Manon.H, 12.01.2010
Přečteno 383x
Tipy 11
Poslední tipující: ilona, Jiparo, Jana M., Nussichoco, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už dlouho sleduju tvé smutné básně a čekám, až se vymaníš z čehosi, co tě asi velice trápí. Přeju k tomu opravdu hodně sil.

04.02.2010 12:02:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí