Smutné

Smutné

Anotace: Snad nikdo nepochopí, kdo ví ..já ne...vy snad ano?

Sbírka: Smutno

Jak bezvládne tělo ležící,
má osobní schránka padla,
jak srdce rychle bušící,
tak spěšně já ho opustila.

Stále je noc,
leckdo už spí,
já chci to moc,
kdo pro mě bdí?

Jsem tak špatná milenka?
Já nevím ptám se co dělám špatně?
Snad to začalo, když byla jsem malinká,
teď se mnou to vypadá marně.

Co bych dala za to být ta pravá,
ne jsem nemehlo nic nezvládám,
myšlenky tečou jako láva,
kdy za život ja se provdám?

Neštěstí v štěstí,
to potkalo mě,
rána pěstí,
probrala mě.

Zlepším se?
Já ptám se?
Nepovíš?
Raději běž pryč..
Autor Kirsten, 15.01.2010
Přečteno 477x
Tipy 5
Poslední tipující: Manni3, vapiti, dark evelyn, Bíša, nedám si. díky
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a tak to prostě je ...

21.01.2010 16:03:00 | vapiti

jiste že lze pochopit avsak kazdy ma jine chapani pro kazdeho jest neco jineho skryto za temito versi :-)

19.01.2010 20:43:00 | dark evelyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí