Z Z Z Zebe dál

Z Z Z Zebe dál

Anotace: ...

Navždy želet ho budu žel budu žel
Stín dětství popelem leh lehce heh!
Tehda já běžel a běžel a neutek ze železel Ze zel zel
Zima mi mami je Mami není

Prý harantovi spočítat sčítat co je za případ pad pad
- ve vzpomínce na školavice propad peh
- ucupuánek zapleten v lželezech
za nápady šel jsem cvak cvak tři západy pády

Ochuzen o kůrku lásky O hladu du a du
Tehda vyskočilo pérko ze stroječku Zda-li pak se ještě
rozběhnu
Vy ostatní se máte mech na vzpomínce

Já už bysem nechtěl srdce tetované mříží
si(rok-rok-rok)tčince
Autor Faust88, 20.01.2010
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí