Zoufalé volání

Zoufalé volání

Anotace: něco, co mě trápí a nikdo to nechtěl probrat...

Zoufale volám, prosím o vyslyšení.
Mé nálady, bolesti a touhy...
Nikdo tu, aby mě vyslechl, není.
Křičí mi nitro,
chci všechno vtěsnat do prázdných slov.
Slzy uvnitř tečou jako krev jedné z těhle dob.
Násilí, bolest a lhostejnost lidí blízkých mému zkroucenému já.
Doba je taková, doba je zlá...
Volám a zevnitř se ozývají hlasy jen úsečně.
Ani dnes mi nikdo nepomůže, volám zbytečně.
Zklamali i ti, kterým jsem od prvopočátku věřila.
Snad kdybych se tenkrát nenarodila, kdybych nežila...
Jsem jako ztracené slovo, které bez cíle bloudí,
jako zločinec, kterého za pár smutných pocitů bez vyslyšení soudí...
Autor melebele, 06.12.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyplač se tady, na Literáckém rameni, kde jinde myslíš, jsou ranění hájení!?

06.12.2005 12:01:00 | Krtica

Znám dobře tyhle pocity-doufám, že brzy přijdeš na veselejší myšlenky:-)

06.12.2005 11:54:00 | Cizinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí