Končíme

Končíme

Anotace: "K"

Těžce se mi opět dýchá,
jed se do plic tiše míchá.
Těžko se mi zase stojí,
snad chybou stalo se to mojí.

Že končíme.

Vše má svůj start, svoji pásku,
dříve, vlastnili jsme lásku.
Teď jen hádky, ublížení,
to ani pro jednoho není.

Vždyť to víš.

Těžko doufat v uzdravení,
věřit, že se tohle změní.
Změnou prošli jsem si oba,
tohle prostě žádná slova ..

Neomluví.

Tak se trapme ještě chvíli,
dokud stačejí nám síly.
I když naše vědomí,
už tohle dávno, přeci ví.

že končíme ..
Autor Analisieren, 04.02.2010
Přečteno 302x
Tipy 16
Poslední tipující: Dedillope, bejbyyyy, Zefi, Psavec, Jiparo, hypertenze, malá slečna, 6thSun, enigman, CRASH, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že ti moc rozumím ..taky mám podobný pocity

04.02.2010 14:39:00 | hypertenze

jo, vědomí ví, ale srdce je někdy jak blbý, ...

04.02.2010 13:00:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí