Jeden sen

Jeden sen

Anotace: jedno přání

Znám tě, víc než si myslíš,
vím, jak se hlubokých citů bojíš,
a přitom jen po nich tak toužíš,
možná že i víc než já.

Míváš strach, o sebe, o mě, o nás,
vím, šlo to ráz na ráz,
tak mě tu máš...

Někdy jsem zmatený a to se v lidech vyznám,
jen sebe asi dost dobře neznám,
když nejsi se mnou, jsem tu tak sám,
moc hluboko tě v sobě mám...

Dny bez tebe jsou posraně dlouhý,
vím co chci, chci tu s tebou být,
jen jeden sen, jedno přání pouhý,
milovat tě, usmívat se a žít.

Už víš, co chceš ty?
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 07.02.2010
Přečteno 313x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dedillope, hašlerka, Kett, Psavec, dream in emptiness, padající do neznáma, malá slečna, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedno přání by vystačilo na celý život - dobré!!

07.02.2010 13:51:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí