Polykačky ohňů

Polykačky ohňů

Anotace: ...

Polykačky ohňů
a úlomků skel,
kolik jich přišlo na svět
dnes
v podvečer?

Raději ukradnu ti oči,
abys nebrečel

Pro slečny,
které s radostí tě klamou
Pro nešťastnice,
co raději si v kloubech
ruce zlámou,
než polknout
jediné z těch skel

Když usneš,
možná shoří jedna z těch,
co přicházejí tiše

v devátý únorový podvečer
Autor ztracená, 09.02.2010
Přečteno 411x
Tipy 28
Poslední tipující: Nikita44, Dota Slunská, jedam, enigman, Bíša, zelená víla, Lacosta1, Zefi, labuť, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skleněné říše...

11.02.2010 07:08:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí