Lolita

Lolita

Anotace: Co bych k tomu řekla... Prostě taková básnička, o které netuším, kde se ve mě vzala

Koukáte na mě skrze prsty
Když projíždím vašimi městy
Prý jsem děvka. Možná
Na první pohled se to nepozná
Jsem z bílého zlata vytepaná
Co záleží na tom, jsem-li panna?
Jsem diamanty posázena
Na klínech mužů usazena
Jsem smaragdy obložená
Pro jedny dívka, pro druhé žena
Jsem safíry zasypána
Ta, o níž se mužům zdává
Rubín mi září vprostřed čela
Muži se chtějí dotýkat mého těla
Jsem perlami pokryta
Dámy a pánové - jsem Lolita!
Autor branwen, 08.12.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejde vyjádřit slovy... Geniální jako všechno...

11.03.2006 19:08:00 | Slečna z konce duhy

výborné zvláště verše 2-4

09.12.2005 04:03:00 | daniel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí