Coudysek

Coudysek

Anotace: vzpomínka na mého koňského přítele..

Coudýsku vzpomínám, už je to pár let,
cos opustil tenhleten náš lidský svět.
Kdy spatřil jsi naposled slunce a sníh,
kdy naposled do ouška jsi mi nozdrami dých.

Je mi tu smutno, bez tebe víš,
já chtěla bych být u tebe blíž.
A když večer hvězdičky na nebi jsou,
vím, že má slova, k tobě donesou.

Přeji si každý den, aby vrátil se čas,
abych tě mohla mít u sebe zas,
abys mi položil hlavu svou do klína,
na to já často, tak ráda vzpomínám...
Autor Jean89, 13.02.2010
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miloučké-koník si z nebíčka básničky jistě cení.

13.02.2010 11:45:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí