Jen tobě

Jen tobě

Anotace: Bílé zlato

Koukám se z okna na bílé zlato,
leží tam klidně jakoby v snách,
a hořké slzy padají na to
a tvůj hrob spí tam v peřinách.

A já bych chtěla spát tam v peřinách,
dívat se ze zdola na bílé zlato,
ležet si klidně, ležet si v snách,
já chci být s tebou nemyslet na to.
Autor saty, 19.02.2010
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí