Bolí...

Bolí...

Anotace: Ani nevíš jak...

Slzy roztříštěné od rány pěstí
co dopadly z čiré nenávisti...
Udařily na mou duši,
jak se to dnes asi sluší...
Bílá a černá
klad a zápor
Postavils bojový tábor...
Zaútočils, když já ještě spala
o to větší byla pak rána
zasazená do srdce..
Hluboko..
Myslím, že to neunese...

Roztříštěná touha,
skládaná po nocích
rozbitá láska,
kousky poztrácené..
Ještě nejsem připravená,
zatím ne,
skládat je do kupy,
postavit nový hrad se silnými zdmi
zatím je to chatrč, kolem samé trny...

Jak vybudovat nedobytnou pevnost?...
Autor Sajurii, 19.02.2010
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, WAYWARD, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...máš tam překlep

19.02.2010 22:33:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí