Nedopsaná

Nedopsaná

Anotace: Rozchody, ztracení přátelé a tam někde mezi tím já...

V očích řeky slz, co do slaných moří míří,
ve vzduchu poslední myšlenky víří.
Na povrchu brnění, tak silná se ti zdám,
uvnitř jak motýl slabá, ten boj už brzo vzdám.
Padám, ale už se znovu nezvedám,
jen ležím, bezmocná, ruku nikomu nepodám.
Poezie zlomených duší, tuším …
On nepřijde, to ticho nepřeruší…
Jezdec na vlnách, co srdce mi rozbíjí,
odchází - když čtvrt na čtvrt odbíjí.
Mizíte, ukradl, teď však chce zpátky dát,
už nechce být mou nadějí a v chladných nocích plát.
Opouštím nejhezčí vzpomínky, co v sobě nosím,
jdu osvícenou ulicí, už jen o zázrak prosím.
Vím, že má cesta skončí tam, kde vítám slunce každé ráno,
vím, že na vazbě knihy mého života, dnes objeví se – nedopsáno…
Autor Prinzeschen, 23.02.2010
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Čoki, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí