V rozjímání

V rozjímání

Ve večerním tichu,
slyším vlastní kroky,
za lamp svitu,
párou projdou roky.

Můj stín mě doprovází,
na cestě šedivý,
černý obraz vykreslí,
odporný a marnivý.

A ranní můra,
jak rodiče na kusy mě krájí,
trochu svírá,
slovy si se mnou hrají.

Když ostřím do mě bodají.

Poznávám, že je to jen hloupý sen,
ale nehledám z něj probuzení,
v tom snu cítím jen,
bolest, úlevu a zklamání.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 24.02.2010
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zelená víla, ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Dev_LATea_princess, kaaamiiii, nejsembásník, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí