Osamělé nádraží

Osamělé nádraží

Anotace: Takové nádraží, jsou vlastně naše vztahy

Prostá a bílá, s pavučinou v rozích
studená ledárna
Židle i stůl na nožkách kozích
naše čekárna

Vyhaslá kamna ještě lehce kouří
doutnající vzpomínka
Vlaky jen projížděj a mírně oči hmouří
na osamělá šatní ramínka

Znavené závory nechtěj se už zvednout
prokleté stáří
Prastará cesta, co nedovolí nikam sednout
brzy s trávou se spáří

Trpaslík v zahrádce o pozornost žadoní
štěstí ho mine
Plevelem přepaden, divoce, jak na koni
lítostí hyne

Vítr si pohrává s poslední jízdenkou
doteky samoty
Z nádražní cedulky zbylo jen písmenko
Hledíme do prázdna
já...i...ty
Autor viklef, 24.02.2010
Přečteno 366x
Tipy 10
Poslední tipující: Lorraine, KockaEvropska, labuť, Psavec, J's .., CULIKATÁ, Divoženka1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc děkuji za přivítání. Orientuji se tu zatím len tak, tak. Ale snad se to časem spraví. Ještě jednou díky.

25.02.2010 09:09:00 | viklef

Smutné nádraží... snad modrá zde, Ti úsměv rozzáří...

Vítám Tě mezi námi a přeji, ať se Ti tu líbí.

25.02.2010 07:46:00 | labuť

pěkně napsané ST.

24.02.2010 18:46:00 | Acham

pěkné počteníčko smutné nádraží místo kam vlak přátele přiváží tak vítej ve vlaku

24.02.2010 18:00:00 | Divoženka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí