C´est la vie

C´est la vie

Anotace: .

V temném podzimním podvečeru
dívám se z okna ven.
Zasmušile přemítám o životě
a smutně koukám, jak umírá den.

Na ulici mezi tím si vítr s prachem hraje.
S prachem cest a kousků nás,
hraje si před okny smutného melancholika
a jak strážník vězně jej chytaje.

Chytaje i poslední zbytky světla
a halí temnou ulicí do černočerné tmy.
I vítr ustal a prach šel spát,
venku začal koncert ticha.

Libozvučné ticho a melancholie zní temnou krajinou.
To krásné ticho ve skutečnosti truchlí nad zánikem dne,
trudomyslně se dívám do tmy a nasávám to božské ticho.
Jako blázen dívám se, jak dnešní den hasne.

C´est la vie!
Autor Dominiques, 25.02.2010
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí