"bejbe"

"bejbe"

Anotace: ..:..

Další "bejbe" slzu uronila
pro svůj žádostivý smích
za nocích prohnilých
kde oblečen je v kvádru hřích

její love story vyškrábaná
do kůry uschlých stromů
v parku spadaného listí
žena tisíce blesků a hromů

za svitu potulných hvězd
hýřila se zlatou kůží
ruce však zaťaté v pěst
kapičku smutku radši přehlíží

ve světě beze slunce
a prošedlých chodníků
denní svit zaspává
za neony upadlých podniků

utápí se na dnech sklenicí
za okny s růžovou záclonou
která, jak pravý slova její
je tou neopodstatněnou oponou

vždyť čas tu běží tak krásně pomalu
jen protéká trochu mezi prsty
oči vytřešněné u baru
další zamáčklou slzu věstí
Autor rozkap, 25.02.2010
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Koza, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí