Noční procházka

Noční procházka

Anotace: ...

Nohy mé se těžce a pomalu vlečou,
vlečou se jak vůz černých andělů,
jdu podzimní noční krajinou
a přemítám o svém egu.

Temná krajina pod nohami se mi vleče
smutně jdu a hvězdy mám nad hlavou,
přemýšlím o nich poněkud zahořkle
a cítím, jak myšlenky mé temně plavou.

Proč žiji zrovna teď a tady,
ptám se vás černí andělé pohledem přes skřipec
a prosím se vás jedné rady:
je to ráj, peklo či očistec?
Autor Dominiques, 27.02.2010
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, zelená víla, ilona, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím,že vše dohromady,ale v modru je ráj.

27.02.2010 11:47:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí