Prokletý

Prokletý

Anotace: Jednou se stane, že i Vás obklopí temnota.

Já umřel bych tak rád,znaven vším,
Já chci najít smrt a klid.
Své bídné tělo v útrobách havranů nechat tlít,
Víc už nebe,měsíc nespatřit.
Do zrcadla temnoty se ponořit.
Snad mi Pan Bůh mi odpustí,že jsem naději ztratil,
a z truhličky si postýlku vyrobil.

Nejsem dobrý truhlář,jsem kovář,
ale ty hřeby jsem tam nešikovně schválně dal,
Kůži mi rozdrásali,když jsem usínal.
Už se těším až budu spánkem věčným spát,
A na Vás lidičky se chodit koukávat.

Nemá cenu tady zůstávat,
Když mě nikdo nemá rád.
Svět by se mi jenom smál,
Že jsem se do anděla za.......,
Neplač pro mě!
Za nic jsem nestál,
Protože rudý démon by se ti jenom chechtal.
Autor Gebosek, 03.03.2010
Přečteno 281x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí